Željko Joksimović oduševljen atmosferom u Zagrebu: Ponosan sam na to kakvu publiku imam!

Izvor: Blic, 14.Feb.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović oduševljen atmosferom u Zagrebu: Ponosan sam na to kakvu publiku imam!

Više od 20.000 ljudi u Areni Zagreb pevalo je sinoć u glas hitove Željka Joksimovića, jednog od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima.

Koncert je predstavljao pravi spektakl, po muzici i pesmama, ali i vizuelnim i scenskim efektima, na radost publike koja je u rekordnom broju ispunila najveću dvoranu u Hrvatskoj.

- Ponosan sam na to kakvu imam publiku - rekao je Željko na samom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << početku koncerta.

Spektakl je trajao više od dva i po sata, a Joksimović je izveo pesme kao što su "Lane moje", "Ljubavi", "Nije ljubav stvar", "Libero","Drska ženo plava", "Ima nešto u tom što me nećeš", kao i hitove sa najnovijeg albuma, "Nisam te zbog lepote voleo", kojom je i otvorio koncert, "Ludak kao ja", "Ranjena zver"...

Hrvatski mediji su sa velikom pažnjom ispratili koncert, svi komentari su bili izuzetno pozitivni, a Večernji list je istakao da je ovaj koncert još jednom pokazao da je Željko miljenik tamošnje publike.

Joksimović je publici pripremio i posebno iznenađenje, a to je premijera spota za baladu "Olovni vojnik" koja je prikazana na ekranima Arene. Spot za pesmu sniman je na egzotičnim Maldivima.

- Hvala vam na ovoj divnoj podršci. Nikada vam ovo neću zaboraviti - rekao je Željko za kraj izuzetnog audio-vizualnog spektakla kojeg je priredio fanovima u Zagrebu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.