Željko Joksimović oduševio publiku u Zadru!

Izvor: Poznati.info, 25.Avg.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović oduševio publiku u Zadru!

Tamošnja publika je već izvesno vreme sa nestrpljenjem očekivala dolazak Joksimovića, a jedan od najboljih pop pevača u regionu nije izneverio njihova nadanja

Pop pevač Željko Joksimović je sinoć održao koncert u prepunom klubu “Hitch” u Zadru.

Tamošnja publika je već izvesno vreme sa nestrpljenjem očekivala dolazak Joksimovića, a jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << od najboljih pop pevača u regionu nije izneverio njihova nadanja.

Pred oko 4.000 fanova, Joksimović je napravio sjajnu atmosferu svojim poznatim hitovima koja je obeležila ćitavo veče. Nakon koncerta u Zadru, Željko Joksimović putuje u Poreč, gde ga takođe očekuje nastup.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Željko podelio i kišu sa publikom u Poreču

Izvor: Scandal.rs, 25.Avg.2013

Pevač Željko Joksimović priredio je sinoć u Poreču još jedan u nizu koncertnih spektakla na Jadranskom primorju pred oko 15.000 oduševljenih posetilaca. Tradicionalna fešta koja se u Poreču održava u avgustu pred kraj turističke sezone u Istri, počela je nastupom Joksimovića i njegovog benda...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.