Željko Joksimović kod Sanje Marinković otkrio koju mušku osobinu ima, a nervira mnoge žene

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Nov.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović kod Sanje Marinković otkrio koju mušku osobinu ima, a nervira mnoge žene

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, popularni pevač progovorio je o svojim osobinama, dodavši da neke stvari nikada neće raditi iako se to od njega, kao muškarca, očekuje
Voditeljka i autorka emisije “Magazin In“, Sanja Marinković ugostiće ove subote u studiju četiri poznata muškarca sa domaće javne scene. Sanji će društvo u studiju praviti pevači Bora Đorđević i Željko Joksimović, dizajner, voditelj i maneken Boško Jakovljević i voditelj Voja Nedeljković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<

Pred kamerama ove emisije Željko Joksimović otkrio je da je prvi put u svojoj 45. godini zavrnuo šraf.
– Danas sam prvi put zavrnuo jedan šraf u onaj viseći deo u kuhinji. Ja to umem, ali ja to neću da radim. Ja prosto neću da dohvatim nešto, ja neću da zavrnem šraf. Ima ljudi koji se bavi time – rekao je Željko i dodao:
– Znaš one muškarce što završe sa poslom oko tri popodne, pa dođu kući i uzmu šrafciger i gledaju tako sat vremena šta bi mogli da odšrafe. Ja prosto nisam takav muškarac – rekao je pevač.
(Piplmetar.rs / Pink.rs)

Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.