“X Faktor”: Nina Badrić i Mirko Vukomanović specijalni gosti takmičenja “Kuće sudija”!

Izvor: Svet, 30.Apr.2015, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“X Faktor”: Nina Badrić i Mirko Vukomanović specijalni gosti takmičenja “Kuće sudija”!

U novoj epizodi “X Faktora” gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima – ovoga puta u kućnoj atmosferi!
U nedelju od 21 sat na TV Prva gledaćemo sudije “X Faktora” Željka Joksimovića i Masima Savića u najtežoj ulozi do sada!
U ovoj fazi takmičenja žiri je, zbog težine zadatka, pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i specijalne goste koji će im pomoći pri ocenjivanju svojih kandidata, jer samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja! Kako saznajemo, Masimo Savić je pozvao svoju koleginicu Ninu Badrić, dok je Željko Joksimović poziv uputio dugogodišnjem prijatelju, producentu “X Faktora” i suvlasniku produkcije koja realizuje šou – Mirku Vukomanoviću.
“Mirko je pre svega moj dobar prijatelj, ali i izuzetan profesionalac i producent, ima puno iskustva i dosta cenim njegov rad. Ideju da baš on bude gostujući mentor sam dobio upravo na jednom od snimanja i poželeo da vidim kakav bi on bio u ‘mojoj’ ulozi. I bio sam u pravu, Mirko je sagledao stvari iz malo drugačije perspektive i verujem da su saveti koje je dao mojoj grupi bili dragoceni”, iskren je Joksimović.

Popularna pevačica i Masimov gost u ovonedeljnoj emisiji Nina Badrić nam opisuje kako je bilo na snimanju: “Imala sam čast da upoznam neke izuzetno talentovane mlade ljude za koje sam uverena da će svojim predstavljanjem zadiviti i mnoge gledaoce. Mislim da su svi oni shvatili da je ovaj posao iznad svega veliki rad i trud. Talent je samo 50 posto, a za svoje mesto pod suncem treba se izboriti u žestokoj konkurenciji. U ‘X Factoru’ nije važan samo glas već spoj svega u jednoj osobi, a nadasve harizma što će u završnici takmičenja samo jednoga od njih dovesti do pobede”.
Kako su se Željko i Massimo zajedno sa svojim gostima snašli u ocenjivanju svojih kandidata, kakvi su bili komentari, koje su savete uputili budućim finalistima, ko je plakao, a ko bio srećan videćemo u nedelju na Prvoj.
Da podsetimo, Željkova grupa su devojke, a Masimo ocenjuje one starije od 27 godina.
U dve epizode koliko traje faza takmičenja “Kuća sudija” gledaoci imaju priliku da zavire u luksuzne kuće i ostvare bliskost sa mentorima. U kućnoj atmosferi mentori i njihovi gosti, pošto čuju kandidate, odlučuju ko zaslužuje da se nađe u najzahtevnijoj fazi takmičenja: emisijama uživo.
U konačnoj odluci mentorima pomažu njihovi specijalni gosti: poznate ličnosti iz sveta muzičke industrije koji iskrenim savetima i komentarima pomažu svojim domaćinima. Zadatak nije ni malo lak: samo po tri takmičara iz svake grupe ide u sledeću fazu takmičenja, te je saopštavanje konačne odluke veoma emotivno iskustvo i za gledaoce. Odabranih 12 kanidata potom nastupa u sledećoj, najuzbudljivijoj fazi takmičenja: emisijama uživo!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“X Faktor”: Nina Badrić i Mirko Vukomanović specijalni gosti takmičenja “Kuće sudija”!

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2015

U novoj epizodi “X Faktora” gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima – ovoga puta u kućnoj atmosferi!..U nedelju od 21 sat na TV Prva gledaćemo sudije “X Faktora” Željka Joksimovića i Masima...

Nastavak na Scandal.rs...

X FAKTOR Nina Badrić i Mirko Vukomanović pomažu Željku i Masimu da donesu odluku

Izvor: Blic, 30.Apr.2015

U novoj epizodi “X Faktora” gledaćemo prvi deo uzbudljive faze takmičenja “Kuće sudija” u kojoj će se kandidati predstaviti svojim mentorima i njihovim gostima, ovoga puta u kućnoj atmosferi...Već u nedelju na redu je epizoda u kojoj će Željko Joksimović i Masimo Savić odlučiti koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.