Izvor: iYupi.com, 21.Feb.2011, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VERILI SE JOKSIMOVIĆ I JOVANA!

Pop zvezda Željko Joksimović pre nekoliko dana poklonio atraktivnoj voditeljki Pinka Jovani Janković verenički prsten! Ovu vest popularni par podelio samo sa porodicom i najbližim prijateljima! Uskoro svadba ... Njih dvoje još ne razmišljaju o proširenju porodice jer su trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu iYupi.com << fokusirani na pripremanje svadbe, koja će biti najkasnije do jeseni Popularni pevač Željko Joksimović pre nekoliko dana verio se sa voditeljkom Jovanom Janković, sa kojom je u vezi dve i po godine. Oni su intimnim činom i prstenom na Jovaninoj ruci krunisali svoju vezu i počeli planove za svadbu koja se očekuje do jeseni.Popularni par, poznat po tome što je vezu započeo na Evroviziji 2008. godine, koju su zajedno vodili u Beogradu, od početka svoje romanse bio je izložen očima javnosti. Iako su se trudili da svoju intimu zadrže za sebe, novinari i paparaci su uspešno razotkrivali svaki njihov korak. Isti slučaj je i sa veridbom, o kojoj Jovana i Željko još uvek ne pričaju, ali su ovu informaciju podelili u petak sa nekolicinom bliskih prijatelja.- Željkova i Jovanina veza od samog početka vodila je ka tome da će se jednog dana krunisati brakom, mada je većina nas prijatelja očekivala da se to i ranije dogodi. Njihovu odluku da će se veriti nisu odmah objavili svima jer se trude da svoju privatnost zadrže za sebe. Željko je Jovanu zaprosio na tradicionalan način, kada je sa svojim roditeljima otišao u porodični dom svoje voljene. Prsten je izrađen od nekog retkog dragog kamena i Jovani se, što je najbitnije, jako dopao - kaže naš izvor blizak ovom paru.On ističe da su roditelji pevača i voditeljke oduševljene što su se njih dvoje odlučili na takav korak i očekuju da će uskoro postati babe i dede.- Njih dvoje još ne razmišljaju o proširenju porodice jer su trenutno fokusirani na pripremanje svadbe, koja će biti najkasnije do jeseni. Iako imaju veliki broj prijatelja, njihova želja je da to bude što intimnije slavlje. Jovana je presrećna i već pravi planove sa drugaricama kako će izgledati dan kada će stati na ludi kamen - ističe naš izvor.Jovani će ovo biti prvi, a Željku drugi brak, iz kojeg ima ćerku Minu. Da podsetimo, Jovana i Željko su se upoznali kada su vodili Evroviziju, koja se u Beogradu održavala od 20. do 24. maja 2008. Njihova romansa počela je odmah nakon muzičkog spektakla, kada je Jovana raskinula veridbu sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim i iselila se iz zajedničkog stana, a Željko ostavio voditeljku Adrianu Čortan, sa kojom se zabavljao četiri godine. Dugo je trebalo javnosti da priznaju da su zajedno, čak su i na letovanje otišli odvojeno, ali su ih paparaci već prvog dana uslikali na Crnogorskom primorju. Od tada, Jovana se može videti na skoro svim Joksimovićevim koncertima kako u zemlji tako i van nje. Ekipa Pressa juče je pokušala da stupi u kontakt sa novopečenim verenicima i potvrdi ovu informaciju, međutim ni Željko ni Jovana nisu hteli da odgovore na naše pozive.  Izvor: Press
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVAMO: Verili se Željko i Jovana!

Izvor: Press, 21.Feb.2011

Pop zvezda Željko Joksimović pre nekoliko dana poklonio atraktivnoj voditeljki Pinka Jovani Janković verenički prsten! Ovu vest popularni par podelio samo sa porodicom i najbližim prijateljima!

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.