„U susret koncertu Željka Joksimovića“ – uživo, specijalna emisija u petak u 20:30 na Prvoj

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„U susret koncertu Željka Joksimovića“ – uživo, specijalna emisija u petak u 20:30 na Prvoj

Kako teku pripreme pred koncert, izveštaj sa crvenog tepiha i razgovore sa VIP gostima, gledaoci će moći da vide na programu Prve televizije u specijalnoj emisiji od 20.30 časova.

Iva Gajić i Danijela Buzurović, vodiće nas u bekstejdž Arene gde se Željko sa svojim timom sprema za ovaj veliki događaj, saznaćemo kakava je atmosfera među muzičarima, otkrićemo kako izgleda bina, a voditeljke će se direktno uključivati iz najpoznatije koncertne i sportske dvorane sa brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << gostima, najbližim saradnicima i porodicom poznatog pop pevača – Eminom Jahović, Marinom Tucaković, Jelenom Tomašević i Ivanom Bosiljčićem, Sašom Joksimovićem, Jovanom Joksimović i mnogim drugim poznatim ličnostima.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

U SUSRET KONCERTU ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Specijalna emisija uživo na Prvoj TV

Izvor: Story, 11.Dec.2015, 10:38

Budite uz Prvu u petak 11. decembra od 20.30 časova..Foto: Promo..U susret koncertu Željka Joksimovića koji će se održati u Kombank Areni, Prva televizija emitovaće uživo ekskuzivnu emisiju uoči samog muzičkog spektakla...Kako teku pripreme pred koncert, izveštaj sa crvenog tepiha i razgovore...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.