Tata Željko ne treba da brine za manjak tekstopisaca: Obožavalac opevao “boginju” Minu Joksimović!

Izvor: Svet, 30.Dec.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tata Željko ne treba da brine za manjak tekstopisaca: Obožavalac opevao “boginju” Minu Joksimović!

Naslednica Željka Joksimovića uživa u tome što je popularna na Fejsbuku i Instagramu. Sa strašću postavlja svoje provokativne fotografije i stiče fanove koji joj uzvrćaju na najrazličitije načine, a jedan obožavalac joj je napisao pesmu.
Mina Joksimović svakom svojom fotografijom rasplamsa maštu svojih muških fanova kojih je svakodnevno sve više na društveniom mrežama.
Jedan obožavalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je fasciniran njom napisao i stihove na kojima mu se ljubazno zahvalila, nakon što je objavila ovu fotografiju.

Evo i pesme :
Mina iz lepog grada Valjeva, tamo gde je rođen slavni vojvoda Živojin Mišić dolazi prelepa Mina Joksimović.
Ona je dama, ona je boginja, e, moj mali anđele lepih očiju, gde ja danas ljubav i poštenje?!
Jedino si ti prava devojka, jedino ti znaš se ponašati normalno i pošteno. Bravo za tebe Mina. Tvoj otac je gospodin čovek, a ti si pepeljuga“.
Izvor: Blic
Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĆERKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA DOBILA PESMU: Moj anđele lepi, boginjo lepih očiju!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2014

Mina iz lepog grada Valjeva, tamo gde je rođen slavni vojvoda Živojin Mišić dolazi prelepa Mina Joksimović, započeo je svoju pesmu fan..Naslednica Željka Joksimovića, Mina Joksimović, uživa u tome što je popularna na Fejsbuku i Instagramu. Sa strašću postavlja svoje provokativne fotografije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.