TLZP: Liči li vam Tanja na Željka i Tonija? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Nov.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Liči li vam Tanja na Željka i Tonija? (FOTO)

Pevačica Tanja Savić se u novom izdanju šou programa pretvorila i u Željka Joksimovića i u Tonija Cetinskog, ne bi li izvela njihovu duetsku pesmu

Tanja Savić je dobila jedan od najneobičnijih zadataka u serijalu “Tvoje lice zvuči poznato“, s obzirom da će u narednoj epizodi izvesti muški duet. Imitiraće i Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog, pevajući njihovu “Zabludu”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Foto: Minacord Production

Sve je tim interesantnije pošto je upravo Joksimović u nedelju gostujući član žirija. Željko je priznao da je bio skeptičan, mislio je da pevačica neće uspeti podjednako dobro da skine oba glasa. Dodao je, međutim, da se prevario i prijatno iznenadio.

Kako se vama, po slici, čini? Da li će Tanja uspeti da bude “Željko Cetinski”, ili “Toni Joksimović”, kako već hoćete?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.