Sjajni muzičari gosti Ivana Ivanovića

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni muzičari gosti Ivana Ivanovića

Treću godinu zaredom Željko Joksimović priređuje prednovogodišnji muzički događaj koji spaja dva muzička i stilska sveta. U Sava centru nastupiće 3, 6. i 18. decembra, gde će izvesti pop, rok i narodne hitove u sving aranžmanima.

Neće nedostajati energije, emocija, vrhunske muzičke i scenske produkcije, kvalitetne muzike, brojnih iznenađenja i svega onog što "Dva sveta" čini projektom koji oduševljava javnost od momenta kako je predstavljen.

Haris >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džinović ostaje veran tradiciji i 25. decembra nastupa u Sava centru. Kralj meraka se priprema za ovaj događaj i obećava publici da će napraviti odličan dermek.

Pravi je momenat da Željko i Haris gostuju u najpopularnijem tok-šouu “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Iako će priča o koncertima biti u prvom planu, razgovor sa domaćinom će se voditi i o drugim njihovim angažmanima, poslovnim i privatnim planovima i novogodišnjim željama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.