Prelepa Magdalena Bogić ostavila bez daha sve u studiju X Factor Adrie moćnim glasom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepa Magdalena Bogić ostavila bez daha sve u studiju X Factor Adrie moćnim glasom! VIDEO

Magdalena Bogić svoju pesmu posvetila je svojoj prijateljici u prvom delu polufinala X Factor Adrie. Njen mentor Željko joksimović na samom početku poručio je prelepoj Magdaleni da razvali!

Magdalena je nastupila pesmom ''Ginem'' u X Factor Adrii, koju u originalu peva grupa Magazin. Atraktivna Magdalena ostavila je bez daha sve u studiju svojim seksi stajlingom, ali i svojim moćnim glasom.

''Nema sumnje. Ono što mene najviše oduševljava je ta razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << između tvojih godina. Ti birilijantno pevaš'', rekao je Tonči. ''Prelepa kao i uvek. Bezpotrebno sam se plašila. Ti svaku pesmu pretvoriš kao da je za tebe pisana'', hvalila je Aleksandra Magdalenu, dok je Massimo bio oduševljen:''Ti imaš tek 17 godina, ali ta lepota i tu pozitivnost koju imaš... Izvrsno!''
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.