Ponosan tata Željko: Mina Joksimović gradi karijeru u Americi!

Izvor: Svet plus, 12.Jul.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosan tata Željko: Mina Joksimović gradi karijeru u Americi!

Ćerka našeg proslavljenog muzičara Željka Joksimovića, Mina, rešila je da krene stopama svog oca i otisne se u kompozitorske vode, a karijeru će graditi u Americi.

Mina Joksimović odmalena je pokazala interesovanje za muziku. U studiju svog oca mnogo je vremena provela od ranog detinjstva što joj se, uz talenat koji je od njega nasledila, isplatilo, pa sada niže uspehe van granica naše zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
Mina se prijateljima na Fejsbuku danas pohvalila da je komponovala pesmu za izvođača iz Amerike, zbog čega je veoma ponosna. - Ono kad uspeš da sam i, naravno, bez ičije pomoći komponuješ pesmu za nekoga iz Sjedinjenih Američkih Država! Moja upornost i rad u studiju su se isplatili. Hvala ljudima koji su prepoznali moj talenat van granica naše zemlje. Hvala svima koji me podržavaju - napisala je Mina, nakon čega su stizale čestitke sa svih strana, a nema sumnje i da je Željko ponosan na svoju naslednicu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ponosni otac: Ćerka Željka Joksimovića gradi karijeru u Americi

Izvor: Story, 12.Jul.2017

Ćerka našeg proslavljenog muzičara Željka Joksimovića, Mina, rešila je da krene stopama svog oca i otisne se u kompozitorske vode, a karijeru će graditi u Americi. Mina Joksimović odmalena je pokazala interesovanje za muziku. U studiju svog oca mnogo je vremena provela od ranog detinjstva što...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.