ODLOŽEN koncert Željka Joksimovića! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jun.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽEN koncert Željka Joksimovića! (VIDEO)

Koncert na Tašmajdanu se odlaže zbog loših vremenskih prilika!

Koncert čuvenog srpskog kantautora Željka Joksimovića na Tašmajdanu 16. juna, odlaže se zbog nevremena koje je zahvatilo zemlju.

Joksimović je primoran da otkaže koncert zbog "izuzetno loših vremenskih prilika koje su najavljene i za sutra", saopšteno je iz pevačevog PR tima.

"Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo dobili poruku da se sutra popodne očekuje jako nevreme. Ne želimo da rizikujemo bezbednost ljudi u publici i zbog toga se koncert odlaže. Novi datum će uskoro biti objavljen", stoji u saopštenju.

Koncert u Splitu: Politika NIJE jača od umetnosti!

Pogledajte kako se za MONDO TV u susret hiljaditom nastupu koji će se uskoro održati na Tašu, Željko Joksimović prisetio zgoda i nezgoda sa prethodnih koncerata:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.