Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće vam biti dobro kad vidite ćerku Željka Joksimovića (foto)

Mina Joksimović, lepa i talentovana ćerka Željka Joksimovića, trenutno uživa na moru. To da Mina dobro izgleda odavno već svi znaju, ali kad se skine i ostane u bikiniju – e tad dolazi do izražaja njen fizički izgled. Ona je inače veoma vredna i bavi se produkcijom a u oktobru će dobiti dve sestre pošto The post Neće vam biti dobro kad vidite ćerku Željka Joksimovića (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zbog ovoga joj zavide: Pogledajte kako izgleda Ljuba Pantović kada se skine

Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2017

Ljuba Pantović je zajedno sa ćerkom Aleksandrom i njenim dečkom Davidom na odmoru u Crnoj Gori, a tamo je, naravno, meta medija što zbog rijaliti prošlosti, što zbog njenog izgleda. To je telo za medalju… Ali bukvalno za medalju, i to zlatnu koju je više puta svajala na raznim takmičenjima....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.