NAPUSTILI SRBIJU - Željko i Jovana u TOPLIJIM krajevima...LUKSUZ od 18.000 EVRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTILI SRBIJU - Željko i Jovana u TOPLIJIM krajevima...LUKSUZ od 18.000 EVRA!

Rešli da se odmore od svega.

Željko i Jovana Joksimović otputovali su na Maldive, gde su proslaviti pet godina braka. Supružnici su na odmor poveli i sina Kostu, kao i bliznakinje Srnu i Anu.

Oni su uzeli paket-aranžman u jednom od najlepših hotela na ovoj egzotičnoj destinaciji. Za putovanje nisu žalili novac, već su, prema rečima našeg izvora, potrošili čak 18.000 evra.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Jul 5, 2017 at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5:57am PDT

- Jovani i Željku je ovaj odmor bio preko potreban. Nijednog trenutka nisu razmišljali da li da decu povedu sa sobom ili da o njima brinu baba i deda dok oni uživaju na letovanju. Porodično su otputovali i tamo su 20. januara proslavili godišnjicu braka – rekao je izvor.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Nov 20, 2016 at 2:00pm PST

On kaže da će porodica na moru provesti dve nedelje.

- Žele maksimalno da se posvete sebi i deci jer kad se vrate, čekaju ih obaveze, a Jovanu i novi posao na TV Prva. Inače, njih dvoje su se i venčali na Maldivima – završava izvor.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.