Melina predstavila novu kolekciju brenda Hamel

Izvor: Press, 13.Dec.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melina predstavila novu kolekciju brenda "Hamel"

Među onima koji su želeli da vide Melinine kreacije, pored njenog supruga i najveće podrške, slavnog pevača Harisa Džinovića, našli su se i Željko i Jovana Joksimović, Ilda Šaulić, Marina Tucaković, Danijel Pavlović, Mile Kitić i Marta Savić, Danica Drašković, a veliku pažnju privukao je i dolazak Šabana Šaulića sa suprugom Gordanom i ćerkom Sanelom, kome je ovo po sopstvenom priznanju prva modna revija kojoj je prisustvovao.
Melinini modeli, koji kao i u pretzhodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kolekciji odišu elegancijom i ističu ženstvenost, ispraćeni su ovacijama prisutnih a dizajnerka je po završetku revije dugo davala izjave brojnim predstavnicima medija i primala čestitke od svojih gostiju.  
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović,   Marina Tucaković

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanja Udovičić podržao Melinu Džinović!

Izvor: Kurir, 14.Dec.2012, 07:00

Supruga Harisa Džinovića priredila reviju na kojoj su, pored njenog muža, bile brojne zvanice, među kojima i vaterpolista..Elegantno...Melina Džinović preksinoć je na modnoj reviji priređenoj u salonu BMW predstavila modele iz svoje treće kolekcije - „Hamel“. Uz veliku podršku supruga Harisa,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.