Mali: Očekujemo bez incidenata i večerašnji koncert

Izvor: Studio B, 30.Dec.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Očekujemo bez incidenata i večerašnji koncert

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je prvi, od četiri novogodišnja koncerta, prošao bez ijednog incidenta i da se očekuje da će tako biti i večeras, kada će na bini ispred Skupštine Srbije nastupati grupa Van Gog i Željko Joksimović.

"Juče je prošlo sve savršeno, bez ijednog incidenta i intervencija Hitne pomoći što je veoma važno. Nije bilo nijedne slomljene caše ili flaše", rekao je Mali novinarima nakon vecerašnjeg sastanka sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nadležnih službi za bezbednost u Beogradu.

Gradonačelnik je rekao da je na prvom novogodišnjem koncertu, održanom sinoć, bilo 15.000 ljudi i dodao da se očekuje da će na večerašnjem koncertu biti minimum 25.000.

"Očekujemo minimum 25.000 ljudi, dakle mnogo veću gužvu, ali ne očekujemo nikakve incidente ili drugim rečima spremni smo da na bilo kakav incident brzo reagujemo", naglasio je Mali na sastanku u operativnom centru Uprave za vanredne situacije u Beogradu.

Napomenuvši da je sinoćni koncert, koji su održale grupe Miligram i Blaža i kljunovi, trajao do ponoći i da je saobraćaj bio pušten već oko pola jedan, on je rekao da će se nastojati da tako bude i večeras.

"Večerašnji koncert je od osam do 12 sati, dozvola za zatvaranje saobraćaja je do dva sata posle ponoći, a mi ćemo se truditi da saobraćaj normalizujemo već u pola jedan", naglasio je Mali.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Sektora za vanredne situacije MUP-a, Saobraćajne policije, Komunalne policije i ostalih gradskih službi za bezbednost.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Koncert "Van Goga" počeo: Beograđanima hladnoća ne smeta, greje ih rok zvuk

Izvor: Blic, 30.Dec.2015

Na trgu ispred doma Narodne skupštine okupilo se više stotina Beograđana, stranaca ali i gostiju grada iz svih krajeva zemlje, kako bi uživali u zabavnom programu i koncertu grupe "Van Gog" koji je počeo večeras nešto posle 20 sati...Pretposlednje veče u 2015. godini, po svemu sudeći, građani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.