Koncert Željka Joksimovića za Dan opštine Obrenovac

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Željka Joksimovića za Dan opštine Obrenovac

Gradska opština Obrenovac obeležava sutra Dan opštine. Centralni događaj je koncert Željka Joksimovića u sportskoj hali Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac” u 20 časova. Ulaz na koncert je slobodan.

Sutra u 12 časova, u pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac” za predškolce i osnovce biće odigrana dečja opera „Snežana i sedam patuljaka”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U 18 sati, u galeriji SKC-a „Obrenovac”, biće svečano otvorena izložba likovnih radova iz kolekcije Moderne galerije Lazarevac „Retrospektiva srpske moderne umetnosti” - slike, skulpture i crteži. Izložba će trajati do 5. januara 2012. godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležavanje Dana opštine Obrenovac

Izvor: Studio B, 19.Dec.2011

Gradska opština Obrenovac obeležava sutra, 20. decembra, Dan opštine. ..Tog dana u 12 časova, u pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac" za predškolce i osnovce će biti odigrana dečja opera „Snežana i sedam patuljaka"...Istog dana u 18 sati, u galeriji SKC-a „Obrenovac",...

Nastavak na Studio B...

Veliki božićni koncert u Bačkoj Topoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2011, 03:06

NOVI SAD -..U bioskopskoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli, sutra uveče održaće se božićni koncert Velikog narodnog orkestra RTV Vojvodine, pod vođstvom Miće Jankovića...Koncert će početi u 20 časova, a kao solisti će nastupiti Agota Vitkai- Kučera i Milan Prunić. Kao koncert-majstori...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.