Izvor: Blic, 02.Okt.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimovići ne kriju sreću zbog prvog rođendana bliznakinja, a ŽELJKOVA MAJKA na slavlju će vas oduševiti (VIDEO)

Pevač Željko Joksimović i njegova supruga Jovana danas obeležavaju prvi rođendan bliznakinja Ane i Sare. Na slavlju se pojavio veliki broj članova porodice, kao i prijatelji poznatog para, a Željkova majka došla je odlično raspoložena, te za "Blic" rekla po koju reč o unukama. Šta su još Željko i Jovana imali da kažu, kao i pristigli gosti, pogledajte u videu koji je pred vama.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ULOŽILA VELIKI NOVAC Dara Bubamara pokazala NOVI, LUKSUZNI STAN, renovira ga da bude baš po njenom ukusu! (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Okt.2018

Poznata pevačica Dara Bubamara rešila je da se pohvali svima novim stanom, koji se uveliko renovira, a nije mogla da sakrije oduševljenje što je pazarila novu nekretninu. Kako izgledaju prostorije u novom domu folkerke, te šta je sve rekla o stanu, pogledajte u videu koji je pred vama, a koji će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.