Joksimović oduševio publiku u “Kasini”: Peđa Mijatović samo Željka stigao iz Španije! (foto)

Izvor: Svet, 05.Jan.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović oduševio publiku u “Kasini”: Peđa Mijatović samo Željka stigao iz Španije! (foto)

Pop pevač Željko Joksimović sinoć je nastupio pred beogradskom publikom, u prepunom klubu “Kasina” i napravio još jedno veče za pamćenje.
Za razliku od koncerta, koji su tematski bili skoncetrisani samo na projekat ”Dva sveta”, na nastupu je Željko pevao stare dobre hitove, po kojima ga je publika i zavolela, kao i nekoliko dobrih starih pesama koje on voli.

Publika je uživala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << preko dva sata, a popularnog pevača su čak dva puta vraćali na bis.

Od poznatih viđeni su košarkaš Dejan Tomašević i fudbaler Peđa Mijatović sa svojim suprugama.

Peđa je specijalno zbog nastupa došao iz Španije koji su inače i dugogodišnji prijatelji Željka Joksimovića.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legenda Reala uživala na nastupu Željka Joksimovića u Beogradu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2017

Pop pevač Željko Joksimović sinoć je nastupio pred beogradskom publikom, u prepunom klubu Kasina i napravio još jedno veče za pamćenje. Za razliku od koncerta, koji su tematski bili skoncetrisani samo na projekat ''Dva sveta'', na nastupu je čuveni kantautor pevao stare dobre hitove, po kojima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.