JOKSIMOVIĆI NA MUKAMA: Željko i Jovana ne mogu da nađu dadilju za bliznakinje!

Izvor: Press, 30.Jan.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKSIMOVIĆI NA MUKAMA: Željko i Jovana ne mogu da nađu dadilju za bliznakinje!

Strog metod...
Otkako su postali roditelji bliznakinja Ane i Srne, Željko i Jovana Joksimović su na mukama.
NAPUSTILI SRBIJU - Željko i Jovana u TOPLIJIM krajevima...LUKSUZ od 18.000 EVRA!
Bračnom paru su oko ćerkica prva dva meseca pomagale njihove majke, ali ubrzo su raspisali konkurs za dadilju. Voditeljki i pevaču potrebna je stručna pomoć oko devojčica, naročito jer se po >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << povratku sa Maldiva, gde su trenutno na odmoru, oboje vraćaju poslovnim obavezama. Zato su pred put na egzotičnu destinaciju organizovali izbor dadilje, ali još uvek nisu pronašli pravu.
NEVIĐENO DO SAD! Otkriveni svi DETALJI prelaska Jovane i Srđana! A tek šta će raditi...

- Željko i Jovana su sve podredili svojoj deci. Kosta je glavni u kući i oni su mu dopustili da zajedno s njima bira bebisiterku za sestre kako ne bi bio ljubomoran, što je deci svojstveno kad dođu bebe. Dečak je presladak i prepametan. Baš sam se iznenadila kako je lepo vaspitan. Vidi se da su mu roditelji maksimalno posvećeni. On je upućen u sve što se dešava i tačno zna u koje vreme devojčice spavaju, kad se hrane i kupaju. On ima četiri godine, ali se ponaša kao veliki dečak. Nažalost ja nisam prošla izbor - ispričala je devojka koja je insistirala na anonimnosti.
POROĐAJI NA ESTRADI SU OBELEŽILI 2017-U: U samo JEDNOM mesecu ČAK 3 poznate dame su POSTALE majke!

Inače, bebisiterke koje bračni par Joksimović traži moraju da budu usko profilisanog obrazovanja - da imaju završenu visoku medicinsku školu, ginekološko - akušerski smer, i moraju da imaju vrhunsku preporuku.
FANTASTIČNO: Jovana Joksimović zablistala za Novu godinu - oduševljenje ne može izostati! (FOTO)
Svaka od zaposlenih treba da bude spremna da se maksimalno posveti devojčicama, čak i da tokom noći bude s njima, jer Jovana mora rano da ustaje i da ide na posao. Njih dvoje su i za sina pronašli dadilju pre nekoliko godina i prezadovoljni su njom.
 
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.