Ipak nisu u svađi: Haris progovorio o navodnom sukobu sa Željkom!

Izvor: Scandal.rs, 26.Sep.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak nisu u svađi: Haris progovorio o navodnom sukobu sa Željkom!

Pevač Haris Džinović izgladiće nesuglasice sa bračnim parom Joksimović, nakon što je u medije dospela priča o njihovom navodnom sukobu.

Naime, voditeljka Jovana Joksimović i pop pevač Željko Joksimović nisu se pojavili na letošnjem Harisovom venčanju u Hrvatskoj, nakon čega ni Džinovići nisu uzvratili na poziv da prisustvuju njihovoj svečanoj ceremoniji u restoranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Franš.

“Jovana i Željko na naše venčanje nisu došli zbog limitiranog broja mesta. Na jahtu je moglo da stane samo dvanaest do petnaest ljudi, pa nam je rodbina bila preča. Željko je međutim našu svadbenu plovidbu nadletao helikopterom”, otkrio je Haris u razgovoru za “Ekskluziv”, a zatim obrazložio zašto se on nije pojavio na Jovaninoj i Željkovoj svadbi.

“Sređivao sam papire u Francuskoj. Već ove nedelje idem na večeru sa Jovanom i Željkom”, istakao je Džinović.

Izvor: Story

Foto: PrintScreen
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.