Ilma Karahmet, najmlađa zvezda X faktora: Drhtim samo zbog Željkovih komentara

Izvor: Blic, 10.Jan.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilma Karahmet, najmlađa zvezda X faktora: Drhtim samo zbog Željkovih komentara

Nisam imala tremu iako sam bolesna, ali kada me je Željko pohvalio, počela sam da drhtim, kaže Ilma Karahmet.

„Ti i jelovnik da otpevaš, zvučala bi fenomenalno“, bio je komentar kojim je Željko Joksimović opisao pevanje najmlađe takmičarke „X faktora“ Ilme Karahmet (13).

Ilma: "Ostale takmičare ne

vidim kao konkurenciju

već kao prijatelje".

Uz takav kompliment i naklonost publike ona je prošla dalje, a juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je, iako umorna posle živog nastupa i pod gripom, mala Ilma bila gošća redakcije „Blica“.

Kaže, do kraja života će pamtiti Željkove reči.

- Zadovoljna sam svojim nastupom u prvoj emisiji koja je išla uživo. Nisam imala tremu, ali kada je Željko ocenjivao moje pevanje počela sam da se tresem i drhtim. Baš kao onda kada sam prvi put nastupila na audiciji, a on mi poljubio ruku - kaže Ilma.

Ona je iz Bosne, mesta Kiseljak, došla sa ocem Dženanom, koji će sa njom biti sve vreme takmičenja, dok se mama Edina vratila u Sarajevo, gde svi žive, odmah nakon njenog nastupa. O pobedi Ilma kaže da i ne razmišlja.

- Prezadovoljna sam što mi je uopšte data šansa da stojim pred žirijem kakav je u „X faktoru“. Velika mi je čast što sam imala prilike da ih sve upoznam i sarađujem sa njima. Za mene je to već pobeda.

Njena majka ponosno kaže da ipak misli drugačije.

- Nakon svih komentara i pohvala, posebno od žirija, ja verujem da je moguće da Ilma pobedi. Predviđam joj blistavu budućnost i karijeru. Cela Bosna ponosno izgovara njeno ime. Želim da svima, koji je podržavaju, bodre je i glasaju za nju zahvalim do neba - kaže za „Blic“ Edina.

Ukoliko pak pobedi Ilma kroz smeh kaže da ne zna kako bi se snašla sa silnim novcem od nagrade.

Bar mu je ostala devojka

Mladen Lukić (30) trombonista iz Zemuna ostao je bez mesta u završnici takmičenja. Nakon duela sa Aleksandrom Brković ipak nije imao naklonost publike, pa ga je devojka Katarina, takođe učesnica u šouu, uz suze i poljupce ispratila kući. „Drugari, hvala vam do neba što ste glasali, trošili novac na to da ja eventualno prođem dalje. Hvala na podršci i divnim rečima“, poručio je Mladen.

VIDEO > Ilma za Blic TV bolesna pevala:

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Grip

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilma Karahmet, najmlađa zvezda X faktora: Drhtim samo zbog Željkovih komentara

Izvor: Dzungla.org, 10.Jan.2014

Nisam imala tremu iako sam bolesna, ali kada me je Željko pohvalio, počela sam da drhtim, kaže Ilma Karahmet.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Pogledajte kako je Ilma pevala za Blic!

Izvor: Blic, 10.Jan.2014

Nisam imala tremu iako sam bolesna, ali kada me je Željko pohvalio, počela sam da drhtim, kaže Ilma Karahmet...„Ti i jelovnik da otpevaš, zvučala bi fenomenalno“, bio je komentar kojim je Željko Joksimović opisao pevanje najmlađe takmičarke „X faktora“ Ilme Karahmet (13)...Ilma: "Ostale...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.