Evo kome je Željko posvetio novi hit Milimetar

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kome je Željko posvetio novi hit "Milimetar"

Jedan od naših najpopularnijih muzičara, Željko Joksimović, predstavio je novi singl "Milimetar" na druženju sa medijima u BIG FASHION šoping centru u Beogradu, a prema prvim reakcijama biće to pravi letnji hit. Novinarka "Vesti" Sonja Đurić bila je na promociji nove pesme i u razgovoru sa popularnim pevačem saznala kako je nastala pesma.

Naime, Željko je ispričao da je nadahnuće dobio nakon što je saznao da će postati otac blizanaca, i nije mu trebalo mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da stvori ovu brzu i veselu kompoziciju.

- Milimetar je pesma koju sam bukvalno napisao za jednu noć. Bio sam toliko ispunjen i srećan zbog divnih vesti. Sačekao sam da Jovana zaspi i onda sam seo i sve te divne emocije nekako pretočio u muziku. Ujutru kada je ustala i kada sam joj pustio pesmu, rekla je da je to jedna od najlepših pesama koje je čula - sa uzbuđenjem je našoj novinarki otkrio Željko Joksimović.

Takođe, popularni pevač rekao je da će ovo leto biti uglavnom radno, sledi i nastavak turneje "Dva sveta", novi singlovi...

Čitajte u "Vestima".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.