EKSKLUZIVNO SCANDAL! saznaje: Joksimović prekinuo koncert da bi Jovani čestitao rođendan!

Izvor: Scandal.rs, 25.Apr.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO SCANDAL! saznaje: Joksimović prekinuo koncert da bi Jovani čestitao rođendan!

Najpopularniji pop muzičar Željko Joksimović održao je sinoć koncert pred velikim brojem obozavatelja u Montgomeri Golf Klubu u Dubaiju i oduševio obožavatelje sa svih strana sveta. U jedinstvenom dvosatnom spektaklu prepunom emocijama uživali su Joksimovićevi fanovi, a u prvom redu ga je bodrila supruga Jovana.

Koncert je počeo pesmom Libero, koja je rasplamsala već uzavrelu atmosferu među publikom, a onda su se nizale “Ljubavi”, “Ludak kao ja”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << “Lejla”, a ceo spektakl zavrsen je pesmom “Lane moje”. Iznenađenje povodom rođendana svoje supruge Joksimović je priredio tačno u ponoć tako što je prekinuo koncert  i samo za svoju dragu Jovanu otpevao “Jovano Jovanke”, što je publiku potpuno oduševilo.

Jovana i Željko ostatak boravka u Emiratima proveli su uživajući u lepotama Bliskog Istoka, a romantičnu večeru i proslavu rođendana par je imao u restoranu blizu najvece gradjevina  Burj Kalife.

Impresije nakon nastupa nije mogao sa sakrije ni sam pevač:

“Bio je ovo predivan i poseban koncert. Jako mi je drago što sam imao priliku da nastupam pred ovoliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana sveta”, izjavio je Željko Joksimović nakon koncerta, a ostatak boravka u predivnim Emiratima iskoristiće i kako bi proslavio rođendan svoje supruge Jovane.
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović,   Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.