Izvor: S media, 22.Avg.2012, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkića savetuju Željko Joksimovic i Nenad Jezdić

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić održao je sastanak sa gradonačelnikom Valjeva Stankom Terzićem i poznatim javnim ličnostima iz tog grada sa željom da se napravi zajednički plan kako da Valjevo ponovo postane regionalni centar.

Dinkić je na sastanku okupio sve viđenije ličnosti rodom iz grada Valjeva, umetnike, stručnjake, lekare..., sa željom da se pronađe način kako da se podigne privreda tog grada i njegova kultura.

Sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su, između ostalih, prisustvovali poznati pop pevač i kantautor Željko Joksimović, glumac Nenad Jezdić i poznati kardiohirurg Boško Ðukanović.

Dinkić je nakon sastanka izjavio da se razgovaralo o preduzećima važnim za razvoj Valjeva i da je dogovoreno da se u što kraćem vremenskom periodu reši status Srbijanke, Valjevske pivare ali i drugih preduzeća kao i da se grad infrastrukturno ojača te je tako razgovarano i o infrastrukturnim projektima.

Kako je rekao Dinkić, Valjevu treba vratiti stari sjaj, navodeći da bi taj grad trebalo da izgleda onako kako je izgledao pre 20 godina.

On je rekao da je vlada posvećena ravnomernom regionalnom razvoju te da će se voditi računa o razvoju svih gradova u Srbiji.

Dinkić je posetu Valjevu nastavio obilaskom fabrike Gorenje i gradilišta nove fabrike te kompanije.

(Tanjug)

FOTO:infobiro
Pogledaj vesti o: Željko Joksimović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.