Delirijum na koncertu Joksimovića u Livnu! (FOTO)

Izvor: Story, 10.Avg.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delirijum na koncertu Joksimovića u Livnu! (FOTO)

Željko Joksimović još jednom je svojim kvalitetima prevazišao i najveća očekivanja publike, gostiju i organizatora ReUnion festivala na prepunom stadionu u Livnu pred više desetina hiljada ljudi.

foto: Promo

 Joksimović je prvi put nastupao u tom delu Hercegovine na zadovoljstvo brojne publike koja je sa nestrpljenjem očekivala početak koncerta.

- Fenomenalan ambijent, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << divna i raspevana publika, dobra energija i još bolja svirka. Hvala svima koju su bili u Livnu i doprineli fantastičnoj atmosferi - rekao je posle koncerta Željko Joksimović.

Publika je ovacijama i gromoglasnim aplauzom dočekala pevača koji je nizao svoje hitove – Libero, Nije do mene, Ljubavi, a potpuni delirijum na stadionu je nastao kada je zapevao svoju Ranjenu zver.

Koncertnu turneju Joksimović nastavlja već 19.avgusta na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.