Vukašin Obradović prebačen u bolnicu, prekinuo štrajk glađu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin Obradović prebačen u bolnicu, prekinuo štrajk glađu

Glavni i odgovorni urednik i direktor nedeljnika "Vranjske" Vukašin Obradović prekinuo je štrajk glađu na preporuku lekara, prenosi N1.

Direktor ZC Dragan Veličković za N1 kaže da je Obradović stabilno nakon terapije koju je primio zbog dehidratacije organizma.

Obradović je smešten na odeljenje Zdravstvenog centra u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Vranju, a nakon dijagnostičkih pregleda, data mu je i terapija jer do jutros nije uzimao vodu i hranu.

Obradović je juče u redakciji počeo štrajk glađu, nakon što su "Vranjske" ugašene, posle 23 godine rada.

Sinoć oko 22.30 kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu pošto je zdravstveno stanje počelo da mu se pogoršava, objavljeno je na sajtu "Vranjskih".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Urednik "Vranjskih" Vukašin Obradović prekinuo štrajk glađu

Izvor: Blic, 20.Sep.2017

Glavni i odgovorni urednik i direktor nedeljnika "Vranjske" Vukašin Obradović prekinuo je štrajk glađu na preporuku lekara, prenosi N1...Direktor ZC Dragan Veličković rekao je da je Obradović stabilno nakon terapije koju je primio zbog dehidratacije organizma...Obradović je smešten na odeljenje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.