Tomislav Nikolić na Vaskrs s porodicom

Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić na Vaskrs s porodicom

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić napustio je juče ujutro  Beogradski kliničko-bolnički centar, rečeno je  u toj ustanovi u Novom Beogradu.

Nikolić je 16. aprila stupio u sstrajk glađu i žeđi, tražeći od vlasti da zakažu vanredne parlamentarne izbore.

Štrajk žeđi je prekinuo u četvrtak, na molbu patrijarha SPC Irineja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Podsetimo, sinoć je  član lekarskog konzilijuma koji brine o njegovom zdravstvenom stanju lidera SNS Ljubomir Ilić  najavljeno da Tomislav Nikolić namerava u nedelju da napusti bolnicu ukoliko preko noći ne bude zdravstvenih komplikacija.

"Nikolić će po svojoj želji, zbog iznurenosti i malaksalosti, ostati u bolnici do sutra ujutro, kada misli da napusti KBC, ukoliko ne bude komplikacija i provede najveći naš praznik sa svojom familijom", rekao je Ilić novinarima.

Kasno popodne, lidera naprednjaka, uz blagoslov patrijarha, posetio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, da ga, dan pred Uskrs pozove da prekine štrajk i praznik provede s porodicom.

Prema rečima član lekarskog konzilijuma, Nikolićevo zdravstveno stanje je dobro, štrajk žeđu je potpuno saniran i on unosi dovoljno tečnosti, tako da nema daljih indikacija za hospitalizacijom.

Ilić je rekao da Nikolić nastavlja štrajk glađu, koji ga za sada životno ne ugrožava, ali da bi prve posledice mogle da se manifestuju za nedelju dana, napominjući da bi za mesec dana, ukoliko nastavi štrajk glađu, lider SNS-a mogao biti i životno ugrožen.

"Priželjkujemo da Nikolić prekine štrajk glađu, ali što se toga tiče, mi nemamo više medicinskog posla", rekao je Ilić i dodao da nema potrebe za daljom intravenoznom potporom i da Nikolić može da ide kući i da nastavi sa štrajkom glađu, ili da ga prekine po svojoj želji.

Ilić je podsetio da je Nikolić u bolnicu primljen isključivo zbog saniranja štrajka žeđu, što je do sada, kako je rekao, uspešno okončano i dodao da se konzilijum više neće oglašavati po pitanju zdravštvenmog stanja lidera naprednjaka, ukoliko ne bude izričitih zahteva medija.

Vodvilj Tome Nikolica se nastavlja, ali zalosno je da njegovi navijaci veruju slepo u njegovo "zrtvovanje" za neki uzviseni cilj. To sto radi je veoma providno i neprofesionalno, rekao bih amaterski, a A.Vucic dopunjava sve te gluposti. Da li je Srbiji potrebna ovakva lakrdija i sta ona moze da pokaze stranim posmatracima?Iz svega vidim da je Nilolic zeleo da izkopira nekog "isusa", da strajkom gladju i zedju sebe "razapne", pa onda da vaskrsne za Uskrs, sto pokazuje koliki je vernik i na koji nacin se sluzi verom.

Pa ako je vec tako, onda je mogao herojski da se prikuca na krst.

Amater koji ne zasluzuje da bude politicar niti vodja jedne politicke partije u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.