Štrajk upozorenja na Marakani

Izvor: B92, 25.Feb.2014, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk upozorenja na Marakani

Više desetina zaposlenih u FK Crveena zvezda otpočeli su jednočasovni štrajk zbog neisplaćenih zarada i neoverenih zdravstvenih knjižica.

Ovaj štrajk dolazi tri dana nakon početka prolećnog dela sezone u Jelen Superligi i trijumfa crveno-belih protiv Javora (2:1).

Zvezda je prethodno nekako uspela da se izbori sa dugovanjima bivšim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igračima koja su kočila dobijanje licence, ali sada su se pobunili zaposleni.

Nezvanično, njima se duguje šest plata od avgusta prošle do januara ove godine.

Miodrag Zečević, generalni sekretar kluba, pojasnio je zua B92 situaciju na našem najvećem stadionu.

„Ja sam primio zahtev novoosnovanog sindikata za razgovor, ali sam preko poslovnog sekretara odgovorio da nije pravi trenutak i da ću razgovarati sa njima. Oni su se organizovali pre dva dana i žele da se sve odmah reši. Mi dugujemo novac, to nije sporno, ali to što sam rekao njima, kažem i vama. Nećemo plate isplaćivati preko kredita. Treba vremena, ne može ono što se gomilalo mesecima da se reši u dva dana. Ja hoću da razgovaram sa njima, da vidim njihove kvalifikacije i da li ispunjavaju uslove. Kome situacija ne odgovara može da dobije sporazumni raskid“, rekao je Zečević za B92.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk upozorenja na Marakani

Izvor: B92, 25.Feb.2014

Više desetina zaposlenih u FK Crveena zvezda otpočeli su jednočasovni štrajk zbog neisplaćenih zarada i neoverenih zdravstvenih knjižica...Ovaj štrajk dolazi tri dana nakon početka prolećnog dela sezone u Jelen Superligi i trijumfa crveno-belih protiv Javora (2:1)...Zvezda je prethodno nekako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.