Peticiju za oslobađanje Aleksandra Obradovića potpisalo 25.000 građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peticiju za oslobađanje Aleksandra Obradovića potpisalo 25.000 građana

Građanska inicijativa "Sloboda za Aleksandra" i Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti predali su danas Republičkom javnom tužilaštvu potpise 25.000 građana koji traže puštanje iz kućnog pritvora uzbunjivača iz Krušika Aleksandra Obradovića, a još 5.000, koji su ostali "zarobljeni" zbog štrajka poštara, stići će naknadno.

Predstavnik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti Savo Manojlović pozvao je građane da se u sredu u 15:00 časova okupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispred Palate pravde, kada treba da bude doneta odluka o tome da li će Obradoviću biti produžen pritvor, da se vidi da li će posle toga da se slavi, ili počne novi protest.

Obradovićeva supruga Kristina zahvalila je organizatorima peticije i građanima koji su je potpisali i poručila "ostali neka rade po svojoj savesti".
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predata peticija za oslobađanje Aleksandra Obradovića

Izvor: RTS, 16.Dec.2019

Građanska inicijativa "Sloboda za Aleksandra" i Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti predala je Republičkom javnom tužilaštvu potpise građana koji traže oslobađanje iz kućnog pritvora Aleksandra Obradovića. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.