Olivera Ivanovića posetila porodica posle tri dana čekanja

Izvor: Blic, 18.Avg.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera Ivanovića posetila porodica posle tri dana čekanja

Porodica lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, koji se zbog štrajka glađu u zatvoru od subote nalazi u bolnici, danas je uspela da ga obiđe posle višečasovnog čekanja da im Kosovska policija dozvoli posetu.

Ivanovićeva sestra Nataša Ilić izjavila je Tanjugu da im Kosovska policija tri dana nije omogućavala posetu i da su danas više od dva sata stajali na bolničkom hodniku sa maloletnim Ivanovićevim sinom. Da im se omogući poseta jutros je tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Ivanovićev branilac.

- Tri dana nam ne dozvoljavaju da ga obiđemo, danas smo sa četvorogodišnjim detetom dva i po sata stajali na hodniku, jer Kosovska policija ne dozvoljava da uđemo u njegovu sobu. Stoje njih pet ispred njegove sobe kao da je ne znam kakav kriminalac. Ne znam o čemu se radi, jer smo mi imali dozvole da ga obilazimo u pritvorskoj jedinici i imamo informacije da apsolutno isti uslovi vladaju i za bolnicu. Na kraju krajeva, to je juče rekla portparolka Euleksa Dragana Nikolić Solomon - rekla je Nataša Ilić.

Ona je istakla da se porodica brine za Olivera, a se on se brine za porodicu i da je to danas rezultiralo povišenim krvnim pritiskom kod Ivanovića, zbog čega su lekari bili prinuđeni da intervenišu.

- Kako će ovo da se završi to niko od nas ne zna. Danas smo na kraju uspeli da ga obiđemo posle velikih napora, posle skoka pritiska, posle toga smo sada izašli i ne znamo u kakvom stanju je ostao - rekla je Ivanovićeva sestra.

Na pitanje šta dalje, odgovorila je da ne zna i da se nada da će lekari voditi računa o njegovom zdravlju.

- To nam  je jedini prioritet u ovom trenutku. Prilično je izmučen, jeste počeo da prima infuziju, ali ne odustaje od štrajka glađu - zaključila je Ilićeva.

Ivanović je smešten u mitrovičkoj bolnici od subote zbog zdravstvenih problema uzrokovanih štrajkom glađu, kojim zahteva da mu se omogući odbrana sa slobode.
Pogledaj vesti o: Štrajk policije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Porodica posetila Ivanovića posle tri dana čekanja

Izvor: Mondo, 18.Avg.2015

Porodica lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, koji je zbog štrajka glađu u zatvoru od subote u bolnici, danas je uspela da ga poseti posle višečasovnog čekanja da joj Kosovska policija dozvoli posetu...Foto: Tanjug, Oksana Toškič Milena Popović Ivanović..Ivanovićeva sestra...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.