OGLASIO SE VAZURA: ”Znam ko gura priču o štrajku i ko želi da planski URUŠI PARTIZAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 21:11

OGLASIO SE VAZURA: ”Znam ko gura priču o štrajku i ko želi da planski URUŠI PARTIZAN!

Generalni direktor o dugovima u klubu...

Već nekoliko nedelja srrasti, prašina i bura de ne smiruju u Humskoj. Od milionskih dugova, štrajka, prinudne uprave i bojkota navijača, sve su to teme koje dolaze iz Partizana, a povodom kojih se oglasio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura.

Sa jedne strane nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić izražava sumnju da je ukupan dug FK Partizan navodno dostigao neverovatnih 98 miliona evra, pozivajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se na informacije od ''ozbiljnih ljudi''.

Sa druge postoji inicijativa da se u klub uvede prinudna uprava, aktuelno rukovodstvo Partizana i dalje je na svojim pozicijama, odbacujući brojne optužbe koje u javnosti, kao i na društvenim mrežama stižu na njihov račun.

Naime, bilo je i spekulacija da navodno postoje kašnjenja u isplatama zarada aktuelnom igračkom kadru, da bi moglo da dođe i do štrajka, a danas se tim povodom oglasio generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je u razgovoru za ''Republiku'' sve te priče nazvao ''glupostima i dezinformacijama''.

- Plate su redovne, duguje se samo nešto malo za prevoz, ali nema razloga za štrajk. Imali smo sastanak sa zaposlenima pre dve nedelje, sve je u redu, čak su im i podignute plate - istakao je Vazura i dodao:

- Znamo ko gura tu priču o nemiru u fudbalskom klubu Partizan i preko koga sa ciljem da ga planski uruši. Kod nas sve normalno funkcioniše, tvrdim da šrajka neće biti, da nema razloga, a ako ga bude ja sam vas slagao - poručio je Vazura.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vazura: Dugujemo samo za prevoz

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 08:43

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura, oglasio se povodom spekulacija da postoje kašnjenja u isplatama plata igračkom kadru...On je u razgovoru za "Republiku" sve te glasine nazvao "glupostima i dezinformacijama".."Plate su redovne, duguje se samo nešto malo za prevoz, ali nema razloga za štrajk....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.