Štrajk prosvetara: U petak u školama u Srbiji skraćeni časovi

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk prosvetara: U petak u školama u Srbiji skraćeni časovi

U školama Srbiji u kojima je većinski sindikat Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPSR), časovi će u petak, 17. marta, biti skraćeni na 30 minuta zbog jednodnevnog štrajka.

Kako je saopšteno iz USPSR, prosvetari zahtevaju ispunjenje odredbi Sporazuma o rešavanju spornih pitanja koji je potpisan 24. aprila 2015.

- Zahtevamo uvođenje platnih razreda kojima će se urediti plate zaposlenih u javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sektoru , iz tačke tri i isplatu nagrada i pomoći zaposlenima iz tačke dva, kao i praćenje i podelu ušteda iz budzeta, kako piše u tački sedam sporazuma – navodi se u odluci sindikata.

Odluku o štrajku potpisao je petočlani Štrajkački odbor Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika,   Skraćeni časovi

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ŠTRAJK PROSVETARA: U petak skraćeni časovi u školama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2017

Odluku o štrajku potpisao je petočlani Štrajkački odbor Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije..U školama Srbiji u kojima je većinski sindikat Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPSR), časovi će u petak, 17. marta, biti skraćeni na 30 minuta zbog jednodnevnog štrajka...Kako je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.