Sindiikat radnika u prosveti najverovatnije obustavlja štrajk

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindiikat radnika u prosveti najverovatnije obustavlja štrajk

Sindikat radnika u prosveti će danas u 18 sati na sastanku glavnog odbora prihvatiti predlog sporazuma Vlade Srbije o okončanju štrajka u prosveti koji traje već više od dva meseca, saznaje nezvanično “Blic”.

Kako saznajemo ovaj sindikat će na mesec dana prekinuti štrajk, a toliko će vremena dati Vladi Srbije da delimično izmeni sporazum i usaglasi ih sa zahtevima sindikalaca.

Naime, članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovog sindikata, kako saznajemo tražiće da se u sporazumu tačno definiše za koliko će biti povećani keficijenti.

Glavni odbor granskog sindikata "Nezavisnost” počeo je zasedanje na kome će biti doneta odluka da li će štrajk biti prekinut. Tomislav Živanović, predsednik ovog sindikata, kratko je prokomentarisao da mu se čini da je sporazum na "klimavim” nogama i da ga najverovatnije odbor neće prihvatiti.
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.