PRODUKCIJA IZNENADA SAOPŠTILA: Luna mora da napusti Zadrugu! Evo ŠTA se dešava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA IZNENADA SAOPŠTILA: Luna mora da napusti Zadrugu! Evo ŠTA se dešava!

Tako je odlučeno.

U ovonedeljnoj emisiji u novom terminu, tačnije od 22 časa u studio kod Ognjena Amidžića stiže paklena petorka zadrugarki - Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Eleonora Miljković i Sanja Stanković.

NEĆE BITI VIŠE RIJALITIJA! Željko Mitrović doneo odluku: Evo šta će biti sa Zadrugom! Gotovo, novi PLAN (VIDEO)

Stanija će sa Ognjenom pričati o odnosu sa Vladimirom Tomovićem i da li planira da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vidi s njim po izlasku iz "Zadruge", ali i šta misli o svojim cimerkama i zbog čega stalno ulazi u sukobe sa njima. Nakon ljubavne priče sa Slobom Radanovićem koja je obeležila prvu sezonu "Zadruge", Luna je sada u vezi sa Markom Miljkovićem i čini se da su posle brojnih nesuglasica, ušli u miran period. Šta očekuje od njihove veze po izlasku iz "Zadruge" i kakvi su joj planovi kada je reč o muzičkoj karijeru, Luna otkriva u emisiji "Ami G Show".

Aleksandra je dospela u žižu interesovanja kada ju je verenik David Dragojević javno ostavio pred kamerama najgledanijeg rijalitija i započeo vezu sa Anom Korać. Kako Aleksandra sa ove vremenske distance gleda na njegov postupak, šta misli o njihovoj vezi, ali i da li zaista ima simpatiju u spoljnom svetu, saznaćete upravo ovog utorka.

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on May 14, 2019 at 11:06am PDT

Kada je po drugi put ušla u "Zadrugu", Eleonora je odmah ušla u sukob sa Lunom, ali i Stanijom. Zbog čega je udarila na njih, da li postoji mogućnost da u "Zadruzi" započne vezu sa Markom Markovićem i kakva je priroda njenog odnosa sa Stanijinim bivšim dečkom Vladimirom Tomovićem, lepa Makedonka otkriće u razgovoru sa Ognjenom.

Ulaskom u vezu sa Jovanom Tomić Matorom, Sanja Stanković javno je u prošloj sezoni priznala da je biseksualka, što je na našim prostorima i dalje tabu tema. O tome kako im je u vezi i kako prevazilaze sve prepreke u rijalitiju, ali i koliko ima istine u optužbama da je elitna prostitutka, Sanja će otkriti u emisiji "Ami G Show".

A post shared by Eleonora Miljkovic🌪 (@miljkovic.official) on May 15, 2019 at 4:28pm PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AMI G SHOW U NOVOM TERMINU! Ovog utorka od 22 časa kod Ognjena stiže paklena petorka iz Zadruge!

Izvor: RTV Pink, 20.Maj.2019

Od ovog utorka, vaš omiljeni lejt najt šou "Ami G Show" emitovaće se u novom terminu - od 22 časa. U ovonedeljnoj emisiji, u studio kod Ognjena Amidžića stiže paklena petorka zadrugarki - Stanija Dobrojević, Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Eleonora Miljković i Sanja Stanković.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.