Šta se desilo sa čudovištem iz Loh Nesa?

Izvor: B92, 10.Feb.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desilo sa čudovištem iz Loh Nesa?

Poslednjih 18 meseci bio je najduži vremenski period od 1925. godine bez „potvrđenih“ viđenja čudovišta iz Loh Nesa, a Škot koji beleži sva „pojavljivanja“ polako počinje da se brine.

„Ovo su veoma uznemirujuće vesti i ne znamo gde je Nesi otišla. Broj viđenja se smanjuje od početka novog veka ali ovo je prvi put u 90 godina da Nesi uopšte nije primećena“, izjavio je on za BBC.

Tri navodne fotografije misterioznog čudovišta koje su se pojavile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošle godine zapravo su prikazivale talas, patku dok treća uopšte nije ni slikana na jezeru Loh Nes.

Međutim, Ber Kembel, staratelj za Nesijeva pojavljivanja veruje da je čudovište samo rešilo da uzme odmor i napravi pauzu.

„Ubeđen sam da je Nesi samo napravila malu pauzu i da ćemo je itekako videti ove godine“, tvrdi ovaj Škot.

Kembel je izjavio da je do sada zabeleženo 1.036 pojavljivanja a neka od njih su zabeležena i u 2012. godini.

Sa druge strane, Visoka sveštenica belih veštica ima drugačije objašnjenje za odsustvo poznatog čudovišta iz objektiva fotoaparata.

„Lično verujem da je Nesi duh dinosaurusa. Međutim, duh tog stvorenja je poslednjih godina toliko eksploatisan da sam odlučila da obavim egzorcizam i zato više ne viđamo čudovište iz Loh Nesa“, izjavila je on za list Scotsman i dodala da planira da skine kletvu ovog leta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se desilo sa čudovištem iz Loh Nesa?

Izvor: B92, 10.Feb.2014

Poslednjih 18 meseci bio je najduži vremenski period od 1925. godine bez „potvrđenih“ viđenja čudovišta iz Loh Nesa, a Škot koji beleži sva „pojavljivanja“ polako počinje da se brine...„Ovo su veoma uznemirujuće vesti i ne znamo gde je Nesi otišla. Broj viđenja se smanjuje od početka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.