X FAKTOR UŽIVO: Ko će večeras napustiti takmičenje?

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X FAKTOR UŽIVO: Ko će večeras napustiti takmičenje?

Tema večerašnje emisije uživo muzičkog takmičenja "X faktor" je, kao i sinoćnja, Evrovizija. Predstaviće se sedmoro kandidata, neki će se i vratiti u takmičenje, a biće i specijalnih gostiju. Jedan takmičar večeras ispada.

Ovu emisiju su otvorili takmičari koji su zajedno na sceni otpevali pesmu "Hajde da ludujemo".

I ove večeri je tema "Evrovizija" pa će se sedmoro takmičara predstaviti sa pesmama koje su nekada izvedene na ovom muzičkom festivalu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

X FAKTOR UŽIVO: Bobi digao Željka na noge: Voleo bih da pevam kao ti

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Tema večerašnje emisije uživo muzičkog takmičenja "X faktor" je, kao i sinoćnja, Evrovizija. Predstaviće se sedmoro kandidata, a u takmičenje su se vratili "Highway trio" i Boban Mojsoski. Jedan kandidat večeras napušta takmičenje...Peva u suzama, bez suza i iz stomaka. Ona je do sada pokazala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.