Sergeja izbacili iz kafane jer se zaključao s cicom u WC

Izvor: 24sata, 16.Okt.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergeja izbacili iz kafane jer se zaključao s cicom u WC

Glumac Sergej Trifunović je svojevremeno govorio da u krevetu voli da eksperimentiše, te da ga uzbuđuju zabranjena mesta. Ovaj put otišao je korak dalje. Nakon što je sa društvom došao u kafanu “Zora” i uživao u muzici i alkoholu, zaključao se sa devojkom u toalet, pa je moralo da reaguje i osoblje lokala.

STRAST - Nakon što je sa društvom došao u prestoničku kafanu “Zora” i uživao >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << u muzici i alkoholu do jutra, Sergej Trifunović je morao da napusti kafanu u potpuno drugačijem raspoloženju.

- U jednom trenutku glumac se odvojio od svog društva da bi otišao u toalet, a za njim je krenula i nepoznata devojka. Njih dvoje su se zaključali u jednoj od kabina, odakle se čulo glasno stenjanje. Šta su tamo radili, samo možete da naslutite. Sve se odigravalo u ranim jutarnjim satima pre zatvaranja kafane. Nastao je problem kada je osoblje lokala zamolilo goste da napuste lokal. Dok su prisutni odlazili, obezbeđenje je moralo da interveniše. Sa jednim od Sergejevih prijatelja otišli su do toaleta kako bi bukvalno izbacili glumca i njegovu pratilju. Njemu se to nije nimalo svidelo, ali je ipak poslušao - ispričao nam je izvor.

Sergej je u kafani bio sa prijateljima iz inostranstva | Foto: MMV

U kafani su nam potvrdili da je glumac bio jedan od gostiju, ali spornu situaciju nisu želeli da komentarišu uz opasku da “sve što se u kafani desi ostaje u kafani”.

Sergej je u kafani bio sa prijateljima iz inostranstva | Foto: MMV

Ludo mesto za seks

KOTOR - "Najluđe mesto na kome sam vodio ljubav je Stari grad u Kotoru, na samom vrhu Starog grada sa sve panoramom", govorio je svojevremeno Sergej Trifunović.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Sergej Trifunović izbačen iz kafane

Izvor: Blic, 16.Okt.2014

Govorio je da u krevetu voli da eksperimentiše i da ga uzbuđuju „zabranjena mesta“. Ovoga puta, otišao je korak dalje...Sergej Trifunović (42) dugo će pamtiti protekli vikend! Glumac je sa društvom u jednoj prestoničkoj kafani uživao u muzici i alkoholu, ali je u ranim jutarnjim satima morao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.