Sergej među Barbikama!

Izvor: S media, 30.Okt.2010, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej među Barbikama!

U toku velikih priprema za svoj koncert u Beogradskoj Areni, muzička pop zvezda Sergej Ćetković ugrabio je malo vremena kako bi se posvetio svojim najmlađim fanovima.

Ideju voditeljke Radija S Natalije Milosavljević, da zajedno sa decom koja slušaju Sergejevu muziku na talasima najpopularnijeg radija posete aktuelnu izložbu “Barbi I Lego”, Ćetković je spremno dočekao i odmah pripremio poklon ulaznice >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za njegov koncert!

Pop pevač je na izložbi poručio roditeljima: “Ne dajte im da odrastu tako brzo, neka što duže budu deca! Deca treba da se igraju što više. A mi ćemo im to I danas na ovoj izložbi to omogućiti”.

Nakon što su mališani dobili igračke na poklon od Natalije i Radija S, Sergej je medju okupljenim mališanima zamolio jednu malu devojčicu koja je najviše ličila na Barbiku, da se slika sa njim. Tako su mališani uz Sergejevu muziku, igračke Radija S, i sa mnoštvo Barbika i Lego kocki nastavili druženje na izložbi i stekli neka nova prijateljstva!

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Sergej Ćetković sa decom među Barbikama

Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2010

U toku velikih priprema  za svoj koncert  u Beogradskoj Areni, muzička pop zvezda Sergej Ćetković ugrabio je malo vremena kako bi se  posvetio svojim najmlađim fanovima. Ideju voditeljke Radija S Natalije Milosavljević,  da zajedno sa decom koja slušaju Sergejevu muziku na talasima najpopularnijeg...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.