Seksi robijaš u crnom prošetao pistom, devojke se pogubile skroz. A kad je skinuo majicu, nastao je haos! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Feb.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi robijaš u crnom prošetao pistom, devojke se pogubile skroz. A kad je skinuo majicu, nastao je haos! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najzgodniji američki zatvorenik Džeremi Miks šetao je hodnicima kalifornijskog zatvora pre 12 meseci.

Ali, danas je poznat kao "seksi zatvorenik" jer je njegov snimak postao viralan na njujorškoj nedelji mode. Miks je zamenio narandžastu uniformu i lisice za donji veš u ponedeljak uveče kada je prošetao pistom za dizajnera Filipa Plejna.

Zatvorenik koji je postao model slikao se na sličan način kao tada kada je prošetao pistom, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u publici sedele zvezde poput Kajli Džener, Paris Hilton i Madone.

Foto: Tanjug/AP

On se opet slikao bez majice i pokazao svoje mišićavo telo i tetovaže.

Inače, uhapšen je pre 27 meseci zbog ilegalnog posedovanja oružja i nošenja bez dozvole, kao i zbog kriminalnih aktivnosti na ulicama. Ali dve godine provedene u zatvoru nisu smanjile Miksovu slavu. Ubrzo ga je "pikirala" modna agencija čak i pre nego što je otišao da služi kaznu.

Pogledajte fotografije koje dokazuju zašto su žene poludele kada je skinuo majicu OVDE.

Foto: Twitter/@BobbyJComedy

Pogledajte video:



A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 20, 2016 at 5:00pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši robijaš debitovao na modnoj pisti

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2017

Džeremi Miks uhapšen je pod optužbama za ilegalno posedovanje oružja i učestvovanje u zločinima sa bandom Nortsajd gangster krips.Proslavio se fotografijom iz zatvora i dobio epitet seksi zatvorenika.Odmah po izlasku iz zatvora potpisao je ugovor sa jednom agencijom za modele, a sinoć je debitovao...

Nastavak na N1 televizija...

Neverovatan uspeh seksi robijaša

Izvor: Press, 15.Feb.2017, 11:29

Džeremi Miks, poznatiji kao seksi robijaš, pre 12 meseci šetao je hodnicima zatvora, a sada šeta modnim pistama. . foto: blic.rs. Džeremi se proslavio 2014 nakon što je njegova fotografija sa hapšenja postala hit na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.