Obeležena godišnjica pogibije Olega Nasova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležena godišnjica pogibije Olega Nasova

Član Gradskog veća za kulturu Vanja Vučenović položio je venac na spomen-obeležje kod Varadinskog mosta u znak sećanja na poginulog Olega Nasova, koji je nastradao 1. aprila 1999. godine u NATO bombardovanju.

"Danas se navršava 17 godina od rušenja Varadinskog mosta u NATO agresiji na našu zemlju i stradanja našeg sugrađanina Olega Nasova. Tradicionalno svake godine dolazimo ovde da odamo počast našem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tragično nastradalom sugrađaninu i svim ostalim žrtvama bombardovanja", rekao je Vučenović.

Ove godine obeležava se 17 godina od početka NATO agresije na tadašnju SR Jugoslaviju koja je trajala 78 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predstavljanje srpske mode

Izvor: Danas, 01.Apr.2016

Više od 50 svetskih i naših modnih dizajnera učestvovaće na predstojećem Internacionalnog festivala mode i dizajna "Serbia Fashion Week" koji će biti održan od 6. do 11. aprila u Master centru Novosadskog sajma. Član Gradskog veća za kulturu Vanja Vučenović naveo je da će Grad nastaviti da...

Nastavak na Danas...

Položeni venci na spomenik Olegu Nasovu

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2016

Porodica i predstavnici grada položili su danas venac na spomen-obeležje kod Varadinskog mosta u znak sećanja na poginulog Olega Nasova, koji je stradao 1. aprila 1999. godine u NATO bombardovanju..."Danas se navršava 17 godina od rušenja Varadinskog mosta u tadašnjoj NATO agresiji na našu zemlju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.