Putin: širenje snimaka ubistva Gadafija i ubistva njegove porodice je odvratno i nemoralno

Izvor: Vostok.rs, 01.Nov.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: širenje snimaka ubistva Gadafija i ubistva njegove porodice je odvratno i nemoralno

01.11.2011. - Nemoguće gledati bez gađenja

Ruski premijer Vladimir Putin o ubistvu Gadafija i širenju snimaka ubistva je rekao: "Širenje snimaka ubistva Gadafija i ubistva njegove porodice je odvratno i nemoralno."

Tako je premijer govorio o ovom događaju obraćajući se međunarodnim medijima. Putin je opisao gnusnim ubistvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Gadafija.

"Porodica Gadafija je skoro cela pobijena, njegovo telo je prikazivano na svim međunarodnim kanalima, što je nemoguće gledati bez gađenja", - naglasio je premijer. "Ne postoji ništa slično u bilo kojoj od moralnih svetskih religija: hrišćanstva ili judaizma, ili islama - a ipak takve stvari šire u medijima. Ničega dobroga u tome nema."

Premijer je dodao: "Činjenica da se to prikazuje na televiziji i da milioni ljudi to gledaju, uključujući i malu decu, to predstavlja sliku života, a ne neku fantastiku."

Izvor: inotv.rt.com
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.