Medvedev: Ruska ekonomija ušla u fazu rasta; Državni dug 4,6 milijardi evra

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2017, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Ruska ekonomija ušla u fazu rasta; Državni dug 4,6 milijardi evra

Ekonomija Rusije se za proteklu godinu dana promenila i u ušla je u fazu rasta, izjavio je ruski premijer Dmitrij Medvedev Ekonomija Rusije se za proteklu godinu dana promenila i u ušla je u fazu rasta, izjavio je ruski premijer Dmitrij Medvedev. On je to rekao na sastanku sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Medvedev je takođe rekao da je nezaposlenost u Rusiji u kontrolisanim okvirima i izrazio nadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da će ona ove godine biti na nivou od pet procenata. Govoreći o državnom dugu, ruski premijer je rekao da se on nalazi na zadovoljavajućem nivou. „Državni dug ne raste, štaviše, preduzimaju se mere kako bi se on smanjio u naredne tri godine“, rekao je on. Podsećamo, ukupan državni dug Rusije iznosi 1,4 odsto BDP-a, odnosno oko 274 milijarde rubalja, odnosno, oko 4,6 milijardi evra. (Izvor: sputniknews.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ekonomija Rusije ušla u fazu rasta

Izvor: Vostok.rs, 18.Apr.2017

Ekonomija Rusije se za proteklu godinu dana promenila i u ušla je u fazu rasta, izjavio je ruski premijer Dmitrij Medvedev.. . On je to rekao na sastanku sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.. . Medvedev je takođe rekao da je nezaposlenost u Rusiji u kontrolisanim okvirima i izrazio nadu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.