Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemlje u razvoju čeka pet paklenih godina!

LONDON - Nedavni pokazatelji stabilizacije na tržištima u usponu mogli bi da budu samo zatišje pred buru, koja im u narednih pet godina donosi na naplatu dug od 1.600 milijardi dolara, objavio je Rojters.

Do 2020. godine, tržištima u razvoju će doći na naplatu skoro 1.600 milijardi dolara, od čega tri četvrtine čini korporativni dug, prema podacima banke ICBC Standard bank.

Prema podacima švajcarske banke UBS, bruto potrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Turske za refinansiranjem duga su najveće među državama u razvoju u odnosu na nivo deviznih rezervi, dok odmah iza Turske slijede Mađarska, Indonezija, Južnoafrička Država i Rusija.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet teških godina za tržišta u razvoju

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2016

LONDON - Nedavni pokazatelji stabilizacije na tržištima u razvoju samo su zatišje pred buru, koja im u narednih pet godina donosi naplatu duga od 1.600 milijardi USD...Problem servisiranja duga, čija će godišnja otplata porasti za više od 100 milijardi USD do 2020. u odnosu na 2015. godinu, rezultat...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.