Vlasnica agencije za nekretnine ubila klijentkinju

Izvor: Blic, 03.Apr.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnica agencije za nekretnine ubila klijentkinju

Beogradska policija, kako ekskluzivno saznaje "Blic", uhapsila je vlasnicu jedne agencije za nekretnine zbog sumnje da je početkom jula prošle godine u Skojevskom naselju ubila Nadu Kajganić (75).

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv ubistva je koristoljublje.

Vlasnica agencije je pre dve godine vodila prodaju jednog staričinog stana, a zatim je ubila kako bi se dokopala novca.

Vlasnica agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za nekretnine, preko koje je žrtva 2010, prodala stan, pa se sumnja da je novac koji je žrtva čuvala u kući bio motiv da osumnjičena nakon dve godine dodje kod nje i zadavi je.

Osumnjičena je privedena nadležnom tužiocu, a akciju su sproveli inspektori Odeljenja za krvne i seksualne delikte beogradske kriminalističke policije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNO: Vlasnica agencije za nekretnine ubila klijentkinju zbog novca

Izvor: Press, 03.Apr.2014

Beogradska policija, kako ekskluzivmno saznaje "Blic" uhapsila je vlasnicu jedne agencije za nekretnine zbog sumnje da je početkom jula u Skojevskom naselju ubila Nadu Kajganić (75).

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.