U čast Zorana Radmilovića: “Zoranov brk” osvojila Violeta Goldman

Izvor: Telegraf.rs, 13.Dec.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čast Zorana Radmilovića: “Zoranov brk” osvojila Violeta Goldman

Treće večeri manifestacije "Dani Zorana Radmilovića" nagradu "Zoranov brk" osvojila je večeras Violeta Goldman, za ulogu Glorije Biti u komadu "I konje ubijaju zar ne" pozorišta Madlenijanum.

Goldman je kazala da je iznenađena nagradom i da joj puno znači.

- Prepuno je emocija i bude mi se sećanja na Dejana Krstića, reditelja predstave u kojoj sam igrala dok sam bila ovde u Zaječaru i koji je preminuo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nažalost, i možda je zato više ovako emotivno - rekla je Goldman.

Zaječarsko pozorište saopštilo je da je pre početka predstave, u okviru pratećeg programa održana promocija izdanja Sterijinog pozorja i tom prilikom je istaknuta želja da se saradnja Sterijinog pozorja i zaječarskog pozorišta obnovi.

Četvrte večeri 25. Dana "Zorana Radmilovića" u Zaječaru na programu će biti predstava "Jedan Džekson viška", koju je po tekstu Artura Nufielda režirala Nevena Miteva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Violeta Goldman dobila treći "Zoranov brk"

Izvor: Blic, 13.Dec.2016

Komadom "I konje ubijaju, zar ne?" beogradska opera i pozorište "Madlenijanum" predstavilo je zaječarskoj publici na 25. "Danima Zorana Radmilovića". Treći "Zoranov brk" za bravurozno tumačenje uloge Glorije Biti pripao je Violeti Goldman...- Ovo je fenomenalan osećaj. Glumom sam počela da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.