Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spriječen teroristički napad na Moskvu i Sankt Peterburg: Uhapšeno sedam pripadnika ID

MOSKVA - Ruske bezbjednosne službe saopštile su da su uhapsile sedam članova Islamske države za koje se suknja da su planirali napade na Moskvu i Sankt Peterburg.

Kako prenosi Russia Today  lider grupe terorista došao je u Rusije iz Rusije.

“Bombaški napad je planiran sa ručno proizvedenim eksplozivnim napravama” , naveli su u Ruskoj obavještajnoj službi FSB.

Kako prenosi RT, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nakon napada u Rusiji, teoristi su planirali da pobjegnu u Siriju.

MORE: 7 ISIS members preparing terror acts in Russia detained in city of Ekaterinburg, Urals https://t.co/fayYV7n1dF pic.twitter.com/Grsqw3hQj3
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ID planirala napade u Rusiji, uhapšeno sedam džihadista

Izvor: RTS, 08.Feb.2016

. Sedam pripadnika Islamske države koji su pripremali terorističke napade u Rusiji uhapšeno je u Jekaterinburgu u Uralskoj oblasti, saopštila je ruska Federalna služba bezbednosti.

Nastavak na RTS...

Uhapšeno sedam pripadnika IS u Rusiji

Izvor: Akter, 08.Feb.2016

Sedam pripadnika Islamske države koji se sumnjiče da su pripremali terorističke napade u Moskvi i Sankt Peterburgu uhapšeni su i Jekaterinburgu u regionu Urala, saopštila je danas Ruska federalna bezbednosna služba (FSB)..Lider grupe je, kako prenosi RT, u Rusiju došao iz Turske...Pošto izvedu...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.