Putin: Krim iskoristio pravo dato Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Krim iskoristio pravo dato Kosovu

U Kremlju je danas potpisan sporazum između Rusije i Krima i Sevastopolja o ulasku te dve oblasti u sastav Ruske Federacije kao ravnopravnih članica. Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da su se vlasti Krima, proglašavajući nezavisnost, oslanjali na "čuveni kosovski presedan" koji su "same stvorile" zemlje Zapada.  Putin je izjavio da su zapadne zemlje, na čelu sa SAD prešle crvenu liniju i da će Rusija braniti svoje interese.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KURIR U UKRAJINI Putin: Krim je iskoristio pravo koje je dato Kosovu

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014, 08:38

Dočekan ovacijama: Ruski predsednik juče pozdravio pripajanje poluostrva svojoj zemlji, nazvavši to legitimnim; On je istakao da je takav scenario „osmislio“ Zapad kada je priznao nezavisnost južne srpske pokrajine..Hteli bi stopama Krima..PRIDNJESTROVLJE HOĆE ..DA SE SPOJI S RUSIJOM..Pridnjestrovlje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.