Izvor: Kurir, 20.Avg.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo Beogradski festival piva "Bir fest"

BEOGRAD, 20. avgusta (Tanjug) - Nastupom pulskog pank benda "KUD Idijoti" na Ušću je večeras otvoren šesti po redu Beogradski festival piva "Bir fest". Pre zvaničnog dela, na festivalu su od 18 sati nastupali neafirmisani bendovi, dok će u nastavku večeri nastupiti Dragoljub Đuričić i bubnjari, Prljavi inspektor Blaža i Luis. Na oko 50 štandova predstavljeno je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 40 različitih brendova stranog i domaćeg piva, među kojima ima i piva sa ukusom raznog voća. Cena piva od 0,3 i 0,5 litara kreće se između 75 i 240 dinara.
Pogledaj vesti o: Fest

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren "Beer fest"

Izvor: Blic, 21.Avg.2008, 08:37

Nastupom pulskog pank benda "KUD Idijoti" na Ušću je sinoć otvoren šesti po redu Beogradski festival piva "Beer fest"...Pre zvaničnog dela, na festivalu su od 18 sati nastupali neafirmisani bendovi, dok će u nastavku večeri nastupiti Dragoljub Đuričić i bubnjari, Prljavi inspektor Blaža i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.