PUTIN S DODIKOM DVA SATA: Znam da su vam uskoro izbori i želim vam uspeh!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN S DODIKOM DVA SATA: Znam da su vam uskoro izbori i želim vam uspeh!

Jasno mi je da se u predizbornom periodu zahuktavaju događaji na unutrašnjepolitičkoj sceni. Međutim, posle izbora počinje normalan svakodnevni rad. Vi ste iskusni političar i rukovodilac. Sve to i sami dobro znate, rekao je Vladimir Putin Miloradu Dodiku

MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin primio je predsednika Republike Srpske Milorada Dodika drugi put o ovoj godini, javlja pres >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << služba Kremlja na zvaničnoj internet stranici predsednika Rusije.

Putin je sa zadovoljstvom konstatovao da je ekonomska saradnja Rusije i Republike Srpske, iako još skromna, u poslednjih nekoliko godina povećana za četvrtinu.

"Današnja vremena su složena i u međunarodnim odnosima u Evropi i u svetskoj ekonomiji. Međutim, odnosi među našim zemljama uspešno se razvijaju, što je pozitivan faktor u situaciji u regionu", kazao je predsednik Rusije Miloradu Dodiku.

"Znam da će kod vas uskoro biti održani izbori i želim vam uspeh. Znam da vas podržava veliki broj birača, to je već sada očigledno", rekao je Putin i dodao da je i Ruska Federacija u nedelju održala opšte izbore u 84 regiona - najveće u istoriji savremene Rusije.

"Jasno mi je da se u predizbornom periodu zahuktavaju događaji na unutrašnjepolitičkoj sceni. Međutim, posle izbora počinje normalan svakodnevni rad. Vi ste iskusni političar i rukovodilac. Sve to i sami dobro znate", rekao je Vladimir Putin Miloradu Dodiku.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Putin podržao Dodika na izborima

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2014

BANJALUKA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin poželio je predsjedniku RS Miloradu Dodiku uspjeh na predstojećim opštim izborima u BiH, navodeći da mu je poznato da ga podržava znatan broj birača...„Kod vas će uskoro biti izbori. Želim da vam poželim uspjeh. Znam da vas znatan broj birača...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.